Doğru Yerdesiniz

Doğru yerdesiniz, doğru yerdeyiz..
 
Değişim,  beraberinde az ya da çok gerilimi de yanına alarak her an her alanda karşımıza çıkıyor.

Dizel değişimi belki bir cep telefonu etkisi yaratmadı ancak alışılmış tüketici tercihlerini çok farklı bir boyuta taşıdı.  Aşağıdaki tablo,  2011 yılı itibarı ile  son 7 yılda dizel araç sayısının ikiye katlandığını açıkça ortaya koyması açısından dikkat çekici:
 
 
Pompa-Enjektör bakım-onarımı ise işiniz ve  bu değişimi yakalamış, sayıca artan ve gelişen dizellerin gerektirdiği altyapıyı işletmenize uyarlamış iseniz doğru yerdesiniz demektir.   Bu geçiş sürecinde değişimi başarmış işletmeler,  değişim tecrübeleri ile geleceğe güvenle ilerleyeceklerdir.  

90’ların sonunda Common Rail ile başlayan dizel devrimi, ileriyi gören vizyonu geniş girişimcilere yeni fırsatlar yarattı. Onlar bugünden geleceğin sorun çözücüleri oldular. Devrimi yöneten lider kurum zincirleri içinde konumlananlar, yetkili ve bağımsız araç servislerinin vazgeçilmez çözüm ortakları oldular. Dizel araç sayısı artış hızı yanı sıra yaygın standart dışı yakıt kullanımı iş hacmini önceden öngörülmesi imkânsız boyutlara taşıdı.  

Kullandığınız teknoloji, aldığınız eğitimler ve edindiğiniz sayısız tecrübe ile otomotiv yenileme pazarının en seçkin üyelerisiniz artık. Artık size hak ettiğiniz standarlarda destek sağlayacak kaynaklarla birlikte olmalısınız.. Ya da destek sağlayıcılarınız,  sizin gelişen standartlarınızı karşılayacak yapıda olmalılar.

2013 yılında da trend,  içinde olduğumuz pazarı ileri taşıyacak, tabi sürekli yenilikler ile birlikte, piezo, hidrolik basınç amplifikasyonu,  2500 bar ve benzeri yeni terimlerle daha sık karşılaşacağız.
Önerimiz, meslektaşlar ve tedarikçiler  ile daha etkin, daha yakın iletişim içinde olalım, sınırsız tecrübe ve bilgileri paylaşalım. Ve ortak bir adresimiz olsun, www.teknikdizel.com gibi. Ne dersiniz?